Inbraak Gent

Inbraak Gent

Wenst u uw slot te herstellen, slot(en) te laten plaatsen, slot(en) te bestellen,... Met ons team van ervaren techniekers staan we reeds meer dan 10 jaar ononderbroken klaar om u dag en nacht te helpen met uw voordeur problemen en vragen.

Groep EuroLock is steeds bereikbaar 24 uur/24 - 7 dagen/7

0800/99.203 of info@eurolock.be of 015 28 78 18

Onze techniekers zijn steeds in uw buurt door meerdere startplaatsen verspreid over gans België.

Dispatch Interventie wagen 2

Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en snelle adequate oplossingen.

Eerlijkheid

- Wij staan steeds open voor eerlijke concurrentie, dit is onze drijfveer om steeds te verbeteren.
- Bij ons gebeurt alles via een geregistreerd systeem waardoor wij voor al onze klanten een factuur kunnen opmaken. Met deze factuur kunnen onze klanten genieten van 50% teruggave via de belastingen.
- Wij werken alleen met geregistreerde medewerkers.
- Wij werken met bankcontact zodat u bij deze handeling nog een extra bewijs van betaling krijgt.

Transparantie

- Wij zijn één van de weinige die al hun prijzen op hun site vermelden, zowel de producten alsook de werkuren en verplaatsingen worden bij ons voor iedereen vermeld (zie herstellen rolluik)
- Wij zijn een provinciaal bedrijf welke wil zeggen dat we één verplaatsingstarief hanteren per provincie en niet per gemeente

Snelle adequate oplossingen

- Snelle oplossingen kunnen we bieden door onder andere modulaire producten aan te bieden. Zo kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden.
- Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die zich houden aan onze waarden. Deze ploeg van mensen zijn onze drijfveer om er steeds weer voor te gaan.
- Groep EuroLock is opgestart vanuit de visie voor beveiliging. Veel mensen stellen beveiliging als extra sloten op deuren en ramen en sommige mensen zien alarminstallaties als woningbeveiliging. Groep EuroLock staat voor totaalbeveiliging. 

Onze bedrijfstakken worden hieronder nog eens per specialiteit onderverdeeld:

 

Bij Groep EuroLock zit je goed voor alle brand- en inbraakbeveiliging.

www.groepeurolock.be  -  www.uwbeveiligingsadviseur.be

Voor al deze specialisaties hebben we over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.

Is er ingebroken en hebt u dringend een nieuw slot of sleutel nodig in Gent of omstreken?

Zie hieronder alvast voor de sloten prijslijst.

 

 

Bel dan nu gratis 0800 99 203 voor een ervaren slotenmaker, 24/24u en 7 dagen op 7 beschikbaar

 

Er is niets wat erger is dan met een inbraak geconfronteerd te worden. U wil dan snel en deskundig geholpen worden door een ervaren en betrouwbare specialist.

 

 

Ervaren slotenmaker te Gent, zo gevonden bij Groep EuroLock!

 

U belt ons gratis nummer, en wij sturen meteen een ervaren slotenmaker naar u toe. Dag of nacht, tijdens de week of in het weekend. Waar in Gent – of omstreken – u ook woont.

 

Graag helpen wij u verder bij de keuze voor beveiligde sloten of veiligheidsdeuren zodat de kans verkleind op een inbraak.

 

 

Zo wordt uw inbraak snel verholpen en kan je uw deur veilig sluiten, indien je ongerust gevoel nog niet over is kan je nog extra gebruik maken van een alarmsysteem of bewakingssysteem, zie hieronder.

 

 

Bel dus gratis 0800 99 203 voor een ervaren slotenmaker.