Links

 

logo_Deceuninck

DE CEUNINCK
Deceuninck is een toonaangevende internationale ontwikkelaar en producent van hoge kwaliteit PVC-systemen voor ramen en deuren.


www.deceuninck.com

logo_Dieckmann1

DIECKMANN
Aantrekkelijke producten, individueel advies, consistente kwaliteit en betrouwbare service daarvoor we worden wij gewaardeerd door onze klanten.

www.dieckmann.com

Litto

LITTO
Als Belgisch marktleider in de fabricatie van sloten en veiligheidscilinders biedt Litto de consument een uiterst gedifferentieerd gamma veiligheidssloten en sluitsystemen aan.
www.litto.com

logo_Nemef

NEMEF
Nemef is marktleider op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort. Wij bieden een compleet assortiment aan hang- en sluitwerk, waarin u naast sloten ook beslag, sluitkommen, cilinders, scharnieren en andere oplossingen vindt.

www.nemef.nl

logo_sobinco

SOBINCO
Sobinco specialiseerde zich in het ontwikkelen en produceren van hang- en sluitwerk voor metalen ramen en deuren en kende tot op heden een constante groei. Meer dan 90% van de Sobinco producten wordt binnen het eigen bedrijf gefabriceerd.

www.sobinco.be/main.asp?lang=nl

logo_iseo

ISEO
Vandaag de dag kan de ISEO Holding een breed gamma aan traditionele producten aanbieden (cilinders, sloten, panieksluitingen apparaten, hangsloten) en dit samen met oplossingen en geïntegreerde diensten om aan uw vraag van veiligheid te kunnen voldoen. 


www.iseoholding.com

logo_buva

BUVA
BUVA staat al jaren bekend als producent van hang- en sluitwerk voor houten kozijnen. Nu brengt BUVA ook een pakket hang- en sluitwerk op de voor kunststof en aluminium kozijnen. Voor de ontwikkeling van deze producten heeft BUVA de krachten gebundeld met diverse gerenommeerde beslagfabrikanten. 

www.buva.nl

logo_yale

YALE
Yale is wereldwijd marktleider in oplossingen voor deuropening, opgedragen om te voldoen aan de behoeften van eindgebruikers voor beveiliging, veiligheid en gemak.

www.yalelock.com

logo_abus

ABUS
Wereldwijd staat ABUS voor miljoenenmaal bewezen veiligheid waar men op kan vertrouwen. Buiten de grenzen van de Duitse thuismarkt geldt ABUS in de meeste Europese landen als marktleider en trendsetter.