Retouren - Terugzending

Hebt u een artikel besteld in deze webshop maar wilt u toch van de koop afzien? Dan hebt u op grond van onze algemene voorwaarden recht om een stockartikel binnen 14 dagen te retourneren.
Er kan een waardevermindering aangerekend worden voor het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de aar, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De enige uitzondering hierop zijn artikelen die voor u op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld in een kleur of afmeting naar wens. Deze kunt u alleen retourneren bij productiefouten c.q. afwijkingen die onder de garantie vallen.

Het kan gebeuren dat u, na het ontvangen het bestelde stockartikel, reden ziet om van uw aankoop af te zien. U kunt het artikel dan retourneren. Let u dan wel op het volgende:

  • Meld eerst bij Euro-web dat u van plan bent het stockartikel te retourneren. U doet dat door een mail te sturen naar info@slotencentrale.be of ons dit formulier ingevuld op te sturen. 
  • Stuur het artikel naar Euro-web (Adegemstraat 45, 2800 Mechelen). U betaalt ZELF de verzendkosten. In de meeste gevallen zal het gaan om een bedrag van circa 6 euro.
  • Na ontvangst van het artikel storten we het factuurbedrag zo snel mogelijk weer op uw bankrekening.

k6032953