Samenwerking Slotenmaker.be en Paxton Benelux

Ontdek de Veiligheid van Morgen met Paxton Benelux en Slotenmaker.be

Goed nieuws! Wij bij Slotenmaker.be slaan de handen ineen met Paxton Benelux, een pionier met meer dan 35 jaar ervaring in het creëren van toonaangevende oplossingen op het gebied van elektronische toegangscontrole, video management en deurintercom systemen.

Paxton staat bekend om de ontwikkeling van betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen, altijd met een oog op de specifieke behoeften op het gebied van beveiliging.

Wat maakt deze samenwerking zo bijzonder?

Flexibiliteit en Controle: Met de oplossingen van Paxton kunt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot uw gebouw en wanneer, waardoor u een persoonlijk beveiligingsplan kunt opstellen.

Oplossingen op Maat: Of u nu een systeem zoekt voor een kleine ruimte of een complex met meerdere locaties - Paxton en [Uw Bedrijfsnaam] hebben de juiste oplossing voor u.

Gebruiksgemak: Paxton’s systemen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook eenvoudig in gebruik, waardoor het beveiligen van uw ruimte kinderspel wordt.

Overweegt u een upgrade van uw huidige systeem, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe installatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Samen vinden we de perfecte oplossing voor uw situatie!

Dit is een link

Net2 Online toegangscontrole

Net2 toegangscontrole is eenvoudig te installeren en is ontworpen om het toegangsbeheer van ieder gebouw zo eenvoudig mogelijk te maken. Volledig netwerk gebaseerd, kan het Net2 toegangscontrole systeem via de Net2 client software, app of online webbased client beheerd worden op één of meer Pc’s en mobiele apparaten, waarbij de database op een centrale locatie draait. Onze deurcontrollers zijn bekabeld, draadloos of als deurbeslag leverbaar.

De Net2 software heeft kosteloze upgrades, dus geen terugkerende kosten. Verder is het systeem eenvoudig schaalbaar. U kunt beginnen met één deur en uitbreiden tot duizenden deuren, zonder extra software licenties. De software is eenvoudig en intuïtief en wordt geleverd met een reeks handige en uitgebreide functies die verder gaan dan alleen het verlenen van toegang door een deur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Samen vinden we de perfecte oplossing voor uw situatie!

Dit is een link

Paxton 10 Webbased toegangscontrole

Paxton10 is een veelzijdige oplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Krijg toegang tot uw Paxton10 systeem via de webbased interface. Dit betekent dat u uw systeem vanaf elk apparaat met webbrowser overal en op elk moment van de dag kunt beheren.

Ontwikkeld met ultieme eenvoud in gedachten, maakt Paxton10 gebruik van de nieuwste technologie die u helpt iedere locatie te voorzien van moderne toegangscontrole en video management, zonder ingewikkeld systeembeheer. Paxton10 is gemakkelijk in gebruik en is de toekomstbestendige beveiligingsoplossing voor uw gebouw.

Paxton10 beschikt ook over een gratis handige app om eenvoudig toegang te krijgen tot uw systeem vanaf een smartphone of tablet.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Samen vinden we de perfecte oplossing voor uw situatie!

Dit is een link

Compact Standalone toegangsverlening

Standalone toegangsverlening bestaat gewoonlijk uit één of twee lezer(s) of keypad(s) die zijn aangesloten op een elektrisch slot om de toegang van de deur, poort of slagboom te controleren. Er is geen PC of netwerk nodig en u hoeft niet elke afzonderlijke deur in uw gebouw te beveiligen, alleen de deuren waarvan u dat nodig vindt. Kaarten, tags of pincodes van gebruikers kunnen binnen enkele seconden worden toegevoegd aan het systeem door bij de lezer of keypad van de desbetreffende deur de programmeerkaart van het kaart- of tag pakket aan te bieden. Doordat het beheer zeer eenvoudig is kost dit maar weinig tijd om gebruikers aan te maken of te verwijderen.

Medewerkers en bezoekers maken gebruik van een kaart, tag of pincode in plaats van dure traditionele sleutels. Wanneer iemand zijn kaart of tag verliest kan deze eenvoudig worden uit geprogrammeerd door de schaduwkaart aan te bieden bij de lezer. Dit voorkomt dat een ongeautoriseerd persoon met een verloren kaart of tag toch toegang krijgt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Samen vinden we de perfecte oplossing voor uw situatie!

Dit is een link